Camping Egmond – Bergen

De Zonnehoeve is een Noord-Hollandse camping met de gemoedelijkheid van een boerderijcamping en een sublieme ligging tussen zee en stad.  Egmond aan den Hoef is dichtbij voor de nodige boodschappen. Op fietsafstand vindt u de reuring van Egmond aan Zee, Alkmaar en Bergen, de allermooiste Noordzeestranden en het unieke duinlandschap tussen Castricum en Schoorl. En als u éven in de auto stapt, ontdekt u nog meer fraais in de provincie Noord-Holland. Van bruisend Haarlem tot verrassend Den Helder, en van de vernieuwde Hondsbossche Zeewering tot de pittoreske IJsselmeersteden. De Zonnehoeve is makkelijk bereikbaar; vanuit Amsterdam bent u in drie kwartier bij ons.

Ruime plaatsen, gezellige sfeer

Wij zijn een landelijke camping zonder al te veel poespas, maar met uitstekende voorzieningen. De perfecte kampeerplek voor mensen die houden van ruimte en gezelligheid. Bij het toekennen van plaatsen houden wij rekening met de afmetingen van caravans en tenten, zodat u altijd meer dan genoeg privacy heeft. Flexibiliteit voor onze gasten vinden wij ook belangrijk. Daarom kunt u op elke dag van de week aankomen, zelfs in het hoogseizoen.

prijzen per nacht

Voor € 32,00 per nacht heeft u voor 2 personen een prachtige plek op De Zonnehoeve! Dit tarief geldt het hele jaar door.

Prijzen per dag:

Per persoon € 6.00
Tent / Caravan € 9.00
Toeristenbelasting € 2.10 p.p.
Auto € 1,80
Stroom € 5.00

Extra prijzen per dag:

Extra kampeerder € 6.00
Extra auto € 2.00
Bezoeker € 1.00 p.p.
Hond € 2,0

Seizoensplaatsen

U kunt bij ons ook een seizoensplaats huren. Voor informatie en prijzen graag bellen naar 0654 928 991

De Omgeving

Egmond – Noord-Holland

Wandelen

Voor wandelaars is de omgeving van Egmond een paradijs. Vanaf De Zonnehoeve haakt u vlot aan op een aantal korte en lange wandelingen door afwisselende landschappen. Duinen, bos, strand en polder: u bent er zó. U kunt iedere dag een andere wandelroute kiezen met steeds weer een ander uitzicht. We garanderen u: saai wordt het nooit. Het Hollands Kustpad en het Trekvogelpad lopen langs Egmond. Dichtbij de camping vindt u het interessante Monnikenpad. En ook iets verderop in de kunt u heerlijk uit de voeten. Beklim bijvoorbeeld bij Schoorl het hoogste duin van Nederland.

Fietsen

Stelt u zich voor: u stapt op de fiets en na 20 minuten staat u op het strand of in het centrum van Alkmaar. En wilt u er een hele dag op uit? Ook dat kan. Door de hele regio slingeren aantrekkelijke fietsroutes door polders en duinen, over dijken en langs meren. Natuurlijk kunt u via knooppunten ook uw eigen fietstocht uitzetten. Onderweg komt u genoeg mogelijkheden tegen voor een kop koffie of een smakelijke lunch. Mountainbikeliefhebbers moeten vooral naar Schoorl. Daar ligt midden in de duinen een van de mooiste parcoursen van Nederland.

Noord-Holland

Egmond aan Zee is een gezellige badplaats met alles erop en eraan. Wie houdt van kunst, cultuur en shoppen raden we zeker aan het mooie buurdorp Bergen te bezoeken. In Alkmaar kunt u makkelijk een hele dag doorbrengen. Het prachtige historische centrum alleen al is de moeite waard. Verder vindt u er winkels, musea, een theater en een splinternieuwe bioscoop. Bent u er op vrijdagochtend van april t/m september? Dan mag u de traditionele kaasmarkt niet missen. Een rondvaarttochtje door de grachten sluit daar prachtig op aan. Kijk hier voor actuele informatie over activiteiten in Egmond en omgeving. En natuurlijk kunnen wij u nog veel meer tips geven over onze prachtige provincie!

Gastenboek

Laat u een bericht achter?

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Voor beveiliging bewaren we je ip-adres 3.215.16.238.
Het is mogelijk dat jouw bericht alleen getoond wordt in het gastenboek nadat het gecontroleerd is.
We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, verwijderen of niet te publiceren.
21 berichten.
Werner Nijdam Werner Nijdam uit Lelystad schreef op april 27, 2019 om 9:05 am
De week voor Koningsdag verbleven op deze camping. Heel gemoedelijk en op een mooie locatie. Het sanitair is piekfijn in orde en wordt bijzonder goed en regelmatig schoon gemaakt. Vlakbij Egmond aan Zee en Alkmaar. We komen hier zeker weer terug!

Contact

Voor boekingen of vragen kunt u bellen of mailen.

Tel: 072 5067279 of 06 54928991  |  Email: gzonneveld@online.nl of info@campingdezonnehoeve.nl
Adres: De Zonnehoeve, Hoeverweg 15, 1934 Egmond aan den Hoef

  Je naam (verplicht)

  Je Adres (verplicht)

  Je Postcode (verplicht)

  Je Woonplaats (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

  U komt kamperen met (verplicht)
  TentCaravanCamper

  Lengte in meters (verplicht)

  Gewicht in kg. (verplicht)

  Gewenste dag van aankomst: (verplicht)

  Gewenste dag van vertrek: (verplicht)

  Vragen / opmerkingen

  Uw reservering is pas geldig na bevestiging van één van onze medewerkers. Wij bevestigen via e-mail.